Director Vanzari: 0721.208.496

Informatii Livrare

Livrare:

 

a)      BUCURESTI

Livrarea produselor se va face oriunde în Bucuresti gratuit pentru comenziile de minim 70 lei iar pentru cele sub aceasta limita predarea produselor se face personal la depozitul firmei din Strada Andronache nr 137, Bucuresti.

 

b)      ÎN ROMÂNIA

Tarifele de transportsunt stabilite de catre firma de curierat și pot fi achitate la destinatie (de catre client) sau la expeditie (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii). Target Media International S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport și nu este beneficiara acestor sume.

Comerciantul iși rezerva dreptul de a confirma comenzile prin contactarea telefonica a clientilor, inainte de a le onora.

Receptia produselor reprezinta confirmarea dumneavoastra ca produsele au ajuns în stare buna. Factura atasata constituie contractul de vanzare/cumparare dintre dumneavoastra și comerciant, conform legislatiei in vigoare.

Clientul iși exprima acordul explicit in momentul semnarii facturii cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele, ce sunt in conformitate cu comanda plasata.

 

Politica de retur:

Produsele pot fi returnate intr-un interval de 7 zile calendaristice de la data intrarii in posesie, cu conditia ca produsele sa fie sigilate, sa conțina ambalajul original (cutie unde este cazul, eticheta și timbrul intacte). Cumparatorul va suporta toate cheltuielile returului, iar rambursarea sumei se va face prin aceea metoda aleasa la livrare (prin curier sau prin banca) in 10 zile lucratoare de la primirea returului.

 Soluționarea online a litigiilor